Pogoji uporabe

Z vstopom in ogledom kateregakoli dela spletnih strani www.mobilnehiske.si se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oziroma določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

Podjetje KREATIVNE POTI d.o.o. upravlja, nadzoruje in posodablja te spletne strani. Spletne strani so namenjene uporabi osebam na območju Republike Slovenije ter splošni del tudi ostalim obiskovalcem iz drugih držav. KREATIVNE POTI d.o.o. ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh.

Omejitev odgovornosti

Čeprav KREATIVNE POTI d.o.o. ureja in bo urejal spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti KREATIVNE POTI d.o.o. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi morebiti nastala uporabniku v zvezi z dostopom, uporabo in/ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali zaradi kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Možno je, da se posamezni uporabnik spletnih strani KREATIVNE POTI d.o.o. na vsebine spletnih strani odzove različno. KREATIVNE POTI d.o.o. v zvezi s tem ne prevzema nikakršne obveznosti ali odgovornosti. KREATIVNE POTI d.o.o. opozarja uporabnike, da navedbe veljajo za nezaupne in nezaščitene. KREATIVNE POTI d.o.o. si pridržuje pravico do njihove proste uporabe, razmnoževanja in razkrivanja drugim brez vseh omejitev, pri čemer mu ni treba navajati vira. KREATIVNE POTI d.o.o. si pridržuje pravico, da po prosti presoji uporablja ideje, koncepte, znanje, izkušnje ali tehnike, ki so predmet navedb.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi vsebine tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi, vendar KREATIVNE POTI d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za njihove vsebine.

Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, slike in grafični prikazi na spletnih straneh KREATIVNE POTI d.o.o. so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je prepovedano. KREATIVNE POTI d.o.o. ima pravico do uporabe logotipov in drugih zaščitenih znakov tretjih oseb.

1. Varovanje zasebnosti

KREATIVNE POTI d.o.o. posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in njihovih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo.

Spletno stran Bivanja v krošnjah: www.mobilnehiske.si se lahko obišče brez navedbe osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če se naroča produkt ali storitev.

Osebne podatke zbira KREATIVNE POTI d.o.o. le takrat, ko se pošiljajo s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila produktov KREATIVNE POTI d.o.o.

2. Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih uporabnik ali kupec posreduje v sistemu spletne trgovine (ime, priimek, e-pošta, telefon, naslov…) ali pošlje preko obrazca za naročanje na e-novice, so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Upravljavec bo osebne podatke uporabnikov in kupcev varoval ter preprečeval njihovo zlorabo.

Kupci, registrirani uporabniki in naročniki na e-novice zbiratelju dovoljujejo obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

3. Soglasje registriranih uporabnikov in kupcev v spletni trgovini

Osebni podatki uporabnikov in kupcev bodo uporabljeni le za dostavo naročenih izdelkov ter interne tržne raziskave. Ob potrditvi pa tudi za pošiljanje e-novic. Registrirani uporabnik v spletni trgovini je uporabnik, ki se je registriral, a še ni opravil nobenega nakupa. Kupec v spletni trgovini je uporabnik, ki je kupil vsaj en izdelek. Uporabniki in kupci v spletni trgovini imajo ob registraciji na voljo možnost naročila na e-novice. Soglasje uporabnika ali kupca v spletni trgovini za obveščanje z e-novicami v skladu s to Politiko zasebnosti se šteje za dano, če ta v postopku registracije obkljuka polje za naročanje na e-novice in potrdi svoj elektronski naslov.

4. Soglasje obiskovalcev na e-novice

Upravljavec osebnih podatkov ponuja obiskovalcem www.mobilnehiske.si možnost prijave na e-novice z enakim obsegom soglasja tudi v pisni obliki, pri čemer posameznik soglasje podpiše z lastnoročnim podpisom. Upravljavec pisna soglasja hrani kot dokazilo o podanem soglasju vse do poteka namena, za katerega so bila soglasja zbrana.

5. Odjava naročnikov

Naročniki na e-novice se lahko od njihovega prejemanja v vsakem trenutku odjavijo.

6. Namen zbiranja osebnih podatkov naročnikov na e-novice

KREATIVNE POTI d.o.o. obdeluje osebne podatke naročnikov na e-novice za naslednje namene:

7. Pravice posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki

Uporabnik, kupec ali naročnik na e-novice:

8. Obdobje veljavnosti soglasja

Navedene podatke lahko ponudnik obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani ali do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu.

9. Podatki o različici Politike zasebnosti KREATIVNE POTI d.o.o.

Ta politika zasebnosti KREATIVNE POTI d.o.o. je bila objavljena na spletni strani www.mobilnehiske.si dne 18.10.2021 in nosi oznako različice 1.1. Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki, KREATIVNE POTI d.o.o. zbira tudi informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezana s spletiščem, spletne strani, ki se obiskujejo s spletišča KREATIVNE POTI d.o.o., uporabnikov IP-naslova in čas trajanja obiska na spletni strani. KREATIVNE POTI d.o.o. ne ugotavlja identitete uporabnika.

Podatke, ki jih podjetju KREATIVNE POTI d.o.o. posredujejo uporabniki ali se zbirajo prek piškotkov, se obdeluje za sledeče namene: za statistične namene, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani, pripravo produktov in storitev, ki so jih naročili uporabniki, ter v druge namene.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani pri registriranih članih: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

PODJETJE

    NAZIV PIŠKOTKA

NAMEN

TRAJANJE

KREATIVNE POTI d.o.o. 

    language

Izbran jezikovni paket za spletno mesto

1 mesec

KREATIVNE POTI d.o.o.

    currency

Izbrana valuta spletnega mesta

1 mesec

KREATIVNE POTI d.o.o.

    QSMHISKE

Pogoji o piškotkih

1 leto

KREATIVNE POTI d.o.o.

    OCSESSID

Identifikacija uporabnikove seje

Do konca seje


Google Analytics

_ga

Statistika ogledov strani

2 leti

Google Analytics

_gat

Statistika ogledov strani

1 dan

Google Analytics

_gid

Statistika ogledov strani

1 dan


Adriagate

CulturePref

Izbira jezika

1 leto

Adriagate

B2BFramePartner

Identifikacija partnerja

1 dan


Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite?

Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite na povezavi GDPR poročilo. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodiom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa, naročilu kot gost, ali vpis vašega email naslova v Newsletter. Svoje pravice lahko kadarkoli uveljavljate na preko vašega uporabniškega profila, da nam pišete po navadni pošti na zgoraj navedeni naslov ali na e-naslov info@kreativnepoti.si. Da bomo vedeli, da pravice uresničujemo pravi osebi, vas bomo ob tem zaprosili za identifikacijo oz. podatek, s katerim vas bomo lahko enolično identificirali. Katere pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov je mogoče uveljavljati, je odvisno od tega, v kakšnem stiku ste z nami. O svojih pravicah si vedno lahko več preberete pri posameznih situacijah opisanih na tej spletni strani.

Stik s podjetjem KREATIVNE POTI d.o.o.:

V primeru težav, vprašanj, vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov naj se uporabnik obrne na elektronski naslov info@kreativnepoti.si Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje tega pravnega obvestila. KREATIVNE POTI d.o.o. si pridržuje pravico do teh sprememb.

Zadnjič osveženo: 8. april 2021
KREATIVNE POTI d.o.o.