00 386 41 733 302

Lega: Happy Camp – Villaggio Turistico Marina Julija  ( ex. Albatros) se nahaja ob plaži v kraju Marina Julia. Od Trsta je oddaljen 35 min vožnje z avtom, do Tržiča pa je 4,5 km.

Ponudba kampa: restavracija in bar, igrišče za tenis, zunanji bazen in brezplačen brezžični internet v javnih predelih. Gostje lahko koristijo opremo za jadranje na deski.

 

Mobilna hiška Happy Comfort (24m2) klimatizirana, primerna za namestitev do 5 odraslih in 1 otrok. Ima kopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s dvema ločenima ležiščema. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo za 2 osebi. V kuhinji je hladilnik, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola. Delno pokrita lesena terasa. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Hiške  svetujemo manj zahtevnim gostom.

Domače živali: psi do max. 15 kg dovoljeni po predhodni potrditvi in doplačilu 5€/dan in 20€ za končno čiščenje.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

1-Celozaslonski zajem 1.10.2019 102023

 

V ceno vključeno: najem, poraba vode, elektrike, plina,klima, 1 parkirno mesto.

Posteljnina in brisače niso na voljo.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa.  Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

 

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo  40€

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

vilaggio-albatros1   albatros1 MARINA JULIJA 4marina-julia_083036

happy comfort5happy comfort6 happy comfort4

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.