00 386 41 733 302

V osrčju narave na avstrijskem koroškem se nahaja kamp Bella Avstrija od Ljubljane oddaljen dobrih 170 km.

Ponudba kampa: bazen, spa center, wi-fi, igrišče za otroke, animacija, golf igrišče oddaljeno 20 km, možnost najema koles, bar, restavracija.

Mobilna hiška Happy Classic 5+1 (24m2) je primerna za 5 odraslih in enega otroka (150 cm max. 60 kg). Ima kopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Vsa okna v sobah so opremljena z mrežami proti komarjem. Klima je na voljo proti doplačilu. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola, ponekod senčnik. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Domače živali: psi do maksimalno 15 kg so dovoljeni v Happy Classic hiški ob predhodni najavi ter doplačilu 5€/dan in 20€ za končno čiščenje.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČANJE

1-Celozaslonski zajem 12.10.2020 130728

 

Minimalno število nočitev je 3.

Posteljnine in brisač ni na voljo. Prinesite svoje.

V ceno vključeno: najem za 6 oseb, poraba vode, elektrike, plina, 1 parkirno mesto.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klima (Happy Classic) 5 €/dan,

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo od 40€.

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

camping-bella-austria1 camping-bella-austria happy standard5happy standard1 celozaslonski-zajem-19-10-2016-140529

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.