00 386 41 733 302

Lega: Camping Cala Gogo je idealna destinacija za tiste, ki si želijo sprostitve in zabave obenem. Nahaja se v turističnem območju Platja d’ Aro, kjer je veliko trgovin, barov in restavracij. Do Girone je 38 km, do Barcelone pa 108 km.

Plaža: prodnata, peščena, do nje vodi podhod.

Ponudba v kampu: bar, restavracija, trgovina, otroška igrišča, igrišče za odbojko, tenis. Na voljo so 3 bazeni: 2 za odrasle in en otroški. Novo v 2017; 5 otroških toboganov. V glavni sezoni je na voljo animacija za odrasle in otroke.

Mobilna hiška Happy Premium MAX 6 OSEB (29m2) . Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Klima je na voljo proti doplačilu. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. V hiškah ni televizije. Kajenje ni dovoljeno.

Domače živali: niso dovoljene.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

 

1-Celozaslonski zajem 27.9.2019 91328

 

 

V ceno vključeno: najem, poraba vode, elektrike in plina, 1 parkirno mesto.

BRISAČE IN POSTELJNINA NI NA VOLJO.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klima 5 € / dan.

Dovoljeno max. 6 oseb.

Posteljnine in brisač ni.

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo  50 €.

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

cala-gogo-spanija1 cala-gogo-spanija2 cala-gogo-spanija3 cala-gogo-spanija4   CALA GOGO (11)

happy premium happy-premium4 happy-premium3

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.