00 386 41 733 302

Lega: 3 km od Valras-Plage centra in približno 16 km od Beziers. Idealen je za družine z otroki saj ima velik vodni park in čudovito peščeno plažo.

Plaža: peščena, 500 metrov od kampa.

Ponudba kampa: bar in restavracija, supermarket, pekarna, trafika, bazar, animacije za otroke in odrasle, veliko športnih aktivnosti: nogomet, odbojka in košarka, balinišče, namizni tenis. Za doplačilo tenis, najem koles. Vodni park z bazeni za otroke in odrasle, lagune, tobogani, “hitra reka”, fontane; veliko igrišče za otroke, ležalniki (glede na razpoložljivost). Tobogane in reko ogrevajo v nizki sezoni (odvisno od vremenskih razmer). Vodni park je odprt od 29.4.20 do 22.9.20.                                                                                                                       

Mobilna hiška Happy Premium: je idealna za udobno bivanje do 6 odraslih oseb. Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko  uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, klima, štedilnik s 4 gorilniki in umivalnikom, kopalnica z tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC  ločen). Zunaj je: miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Klima je na voljo proti doplačilu. Kajenje v hiškah ni dovoljeno. Televizije ni.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

1-Celozaslonski zajem 27.9.2019 94347

V ceno vključeno: najem, poraba vode, elektrike in plina, 1 parkirno mesto.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klima 5 €/dan.

Posteljnine in brisač ni.

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo  50 € .

 

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

happy premiumhappy premium4happy premium3

 

image_thumb_abcweb (1) image_thumb_abcweb (2) image_thumb_abcweb

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.