00 386 41 733 302

Idealen za tiste, ki iščejo počitnice ob plaži z vsemi udobji, otroški raj, zahvaljujoč otroškemu klubu in mini klubu ter številnim aktivnostim, ki jih nudi animacija.

Lokacija: med Riccione (3,5 km) in Misano Adriatico (800 m), akvatorija Cattolica 4 km, Aquafan Riccione 4 km, Fiabilandia 8,5 km, San Marino 25 km, Mirabilandia 10 km.

Plaža: neposredno ob morju, plaža,  je povezana s podhodom. Na plaži so na voljo ležalniki in senčniki ( doplačilo).

Animacijske in športne aktivnosti: bogat animacijski program za otroke z otroškim klubom in mini klubom ter za odrasle z večernimi animacijami od maja do septembra; ping-pong in otroško igrišče, opremljeno s tobogani

Bari in restavracije: restavracija-pizzerija z odvozom, snack bar

Trgovine: mini market, sadje in zelenjava, časopisna soba, bazar

Mobilna hišica Happy Standard 5+1 (24m2): je primerna za 5 odraslih in enega otroka (150 cm, max. 60 kg). Ima eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito in kopalnico. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola. Ponekod je na voljo senčnik in ali terasa. Televizije ni. Kajenje v hiškah ni dovoljeno. Hiške imajo pol pokrito teraso.

Domače živali: do max 15 kg dovoljene po predhodni najavi in doplačilu 5 eur/noč

KLIK NA SLIKO ZA POVEČANJE

1-Celozaslonski zajem 1.10.2020 142816

V ceno vključeno: najem za 4 osebe ( 5.,6. oseba plača 5 eur/noč), poraba vode, elektrike, plina,klima, 1 parkirno mesto.

Posteljnin in brisač ni.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa.

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo od 40 €

 

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

SLIKE SO SIMBOLIČNE IN VZETE IZ SPLETNE STRANI PONUDNIKA, ZATO ZA NJIH NE ODGOVARJAMO

riccione rimini2 riccione rimini1 riccione rimini3

 riccione rimini riccione rimini1 riccione rimini2 riccione rimini3 happy standard15 happy standard10 happy standard9 happy standard1 happy standard3

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.