00 386 41 733 302

Nastanitev je od plaže oddaljena 2 minuti hoje. Ponuja zunanji bazen in restavracijo, na voljo je supermarket, otroško igrišče, bar. Od Benetk je oddaljen cca. 1 uro vožnje.

Mobilna hiška Happy Premium 6+1 (29m2)  Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko  uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, klima, štedilnik s 4 gorilniki in umivalnikom. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC  ločen). Zunaj je: miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje v hiški je prepovedano. Televizije ni.

Domače živali: niso dovoljene.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČANJE

1-Celozaslonski zajem 26.9.2019 90918

 

V ceno vključeno: najem za 4 osebe, poraba vode, elektrike, plina, 1 parkirno mesto.

Posteljnine in brisače niso na voljo.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klima 5 €/dan, , za 5, 6 in 7 osebo 5€/dan/osebo. Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

prijava od 16 do 20 ure, odjava od 7 do 10 ure

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo  50€ (odvisno od tipa MH).

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

laguna-village1 laguna-village2 Laguna Village (31)Laguna Village (9)happy premium9happy premium8happy premium3happy premium

like so vzete iz spletne strani ponudnika / organizatorja, zato za njih ne odgovarjamo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.