00 386 41 733 302

Lega: 44 km od Barcelone in je idealno mesto za preživljanje počitnic na španski obali. Avtobusna povezava do Barcelone je vsak dan prav tako do zabaviščnega parka Port Aventura ( https://www.portaventuraworld.com/ )

Plaža: od peščene plaže oddaljen 3,5 km.

Ponudba v kampu: igrišče, diskoteka, bar, restavracija, supermarket, butik, dva bazena odprta med glavno sezono predvidoma od aprila do oktobra, vsak ima cca. 1000m3. Notranji bazen ima tudi jacuzzi, sauno, turško kopel (doplačilo).

Mobilna hiška Happy Premium (29m2): je idealna za udobno bivanje za do šest odraslih oseb. Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, klima, štedilnik s 4 gorilniki in umivalnikom, kopalnica z tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Zunaj je: miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje v hiškah ni dovoljeno. Televizije ni.

Domače živali: niso dovoljene.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

1-Celozaslonski zajem 27.9.2019 92826

V ceno vključeno: najem, poraba vode, elektrike, plina, 1 parkirno mesto.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klime 5 €/dan,

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo  50 € (odvisno od tipa MH).

 

villanova-barceloba villanova-barceloba1  vilanova park2vilanova park1vilanova park

celozaslonski-zajem-11-10-2016-125401-happy-premium

happy premium happy premium3 happy premium8 happy premium9

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.