00 386 41 733 302

Nastanitev Real Village Roma se nahaja v Rimu cca. 6 km od centra in ponuja zunanji ter notranji bazen, teniško igrišče, fitnes in opremo za samostojno pripravo hrane. Brezplačen WiFi je na voljo na javnih površinah.

Na voljo so tudi predel spa, skupni salon, pralnica perila in prodajni avtomat. V okolici lahko uživate v številnih aktivnostih, vključno z igranjem golfa.

Ob nastanitvi je na voljo brezplačno parkirišče. Letališče Rome Fiumicino je oddaljeno 25 km.

Aurelio – Odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo vodnjaki, staro mesto in rimske ruševine.

Mobilna hiška Happy Premium 6+1 (29m2) klimatizirana, idealna za udobno bivanje do sedem  oseb. Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. V hiškah ni televizije. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje ni dovoljeno. Televizije ni.

Domače živali: dovoljene proti plačilu in plačili obveznega čiščenja 20 eur

Prihod: 16:00-20:00, odhod: 8:00-10:00

KLIK NA SLIKO ZA POVEČANJE

1-Celozaslonski zajem 12.10.2020 135152

 

V ceno vključeno: najem za max. 4 osebe (doplačilo za 5.,6 in 7 osebo), poraba vode, elektrike, plina, klima, 1 parkirno mesto.

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo. Turistična taksa se plača v kampu.

Posteljnine in brisač ni.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo najmanj 50€.

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 40 dni pred prihodom 10%

od 39 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

real village4 real village roma3 real village roma2 real village roma1 happy premium6happy premium8happy premium2happy premium1happy premium5

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.