00 386 41 733 302

 

Lega: Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale, na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimi parcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk ter nad luksuznimi glamping šotori za družine.

Plaža: prodnata, skalnata, ponekod betonirana.

Ponudba v kampu: a-la-carte restavracije, pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna, prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona, kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park s tobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnost najema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni center Valet. Možnost priveza za čolne. Wi fi točka na recepciji.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Mobilna hiška Venus 4+1: popolnoma opremljena (24 m²) ima lahko pokrito leseno teraso ali pokrito teraso iz kamnitih plošč (12 m²). V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za dve osebi. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 190 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm), 1 nadstropno ležišče za manjšega otroka (do približno 140 cm) in omara. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko z doplačilom najamete pri nas. (Prosimo, da nas o tem obvestite ob rezervaciji). Na pokriti terasi je vrtna garnitura; miza, 6 stolov in 2 ležalnika za sončenje. V kampih, v katerih je dovoljena uporaba žara, vam lahko opremo za žar brezplačno posodimo. Hiška je opremljena s klimatsko napravo, ki jo lahko uporabljate z doplačilom. Televizije ni. Cona C in cona I.

Mobilna hiška comfort mars 4+1: nove postavljene aprila 2019 (24 m²) ima  pokrito leseno teraso . V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za 1 otroka do 6 let. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 190 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm),  in omara. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko z doplačilom najamete pri nas. (Prosimo, da nas o tem obvestite ob rezervaciji). Na pokriti terasi je vrtna garnitura. V kampih, v katerih je dovoljena uporaba žara, vam lahko opremo za žar brezplačno posodimo. Hiška je opremljena s klimatsko napravo, ki jo lahko uporabljate z doplačilom. Televizije ni. Cona C .

Mobilna hiška Jupiter (32m2)/Premium orion (34m2) 4+2: popolnoma opremljena  ima lahko pokrito leseno teraso . V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za dve osebi. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 6 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 195 cm) in omara, medtem ko se v drugih dveh sobah nahajata po 2 postelji za eno osebo (80 x 195 cm), in omara. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko z doplačilom najamete pri nas (prosimo, da nas o tem obvestite ob rezervaciji). Na pokriti terasi je vrtna garnitura; miza, 6 stolov in 2 ležalnika za sončenje. V kampih, v katerih je dovoljena uporaba žara, vam lahko opremo za žar brezplačno posodimo. Hiška je opremljena s klimatsko napravo, ki jo lahko uporabljate z doplačilom. Televizija samo v MH Jupiter. Cona C.

ŠOTOR

Naš šotor je precej prostoren, s površino 28 m² (5,20×5,40m).
Šotor sestoji iz sprednjega, dnevnega prostora z opremljeno kuhinjo (plinski štedilnik, hladilnik, kuhinjski in jedilni pribor za 6 oseb), 2 mizama, 4 stoli in 2 pol ležalnikoma. Za prijetno bivanje na odprtem imate na razpolago sončnik.
V zadnjem delu se nahajata dve kabini za spanje, ena z zakonsko posteljo in druga z 2+2 posteljama. Vzglavniki in odeje so že v šotoru, prosimo pa, da s seboj prinesete lastno posteljnino.

mobilne hiške premium orion so postavljene maja 2018 in se nahajajo v coni C, mobilne hiške comfort mars se nahajajo v coni C

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

1-Celozaslonski zajem 8.10.2019 101225

FIRST MINUTE POPUST – 10 % za rezervacije do 31.01.2020 za bivanja najmanj 7 noči

Vključeno: najem za do 5 ali 6 oseb, poraba, plina, elektrike, vode, 1 parkirno mesto.

hišni ljubljenčki niso dovoljeni

Obvezno doplačilo v kraju: končno čiščenje: 50€, turistična taksa odrasli cca. 1€ na dan, od 12 -18 let cca. 0,5€/dan, otroci do 12 leta turistične takse ne plačajo, prijava cca. 1 € na osebo enkratno. Možno doplačilo: posteljnina+brisača za 1 osebo 14€, posteljnina+brisača za dvojno posteljo 25€, uporaba klime 6€/dan, baby paket (otroška posteljica, otroški stolček in kad) 15€ v enkratnem znesku. Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

V primeru odpovedi rezervacije s strani gosta so pogoji naslednji: do 45 dni pred datumom prihoda zaračunamo 10 % celotnega zneska bivanja; od 44. do 28. dni pred datumom prihoda zaračunamo 60 % celotnega zneska bivanja; od 28. dni do datumoma prihoda zaračunamo 85 % celotnega zneska bivanja; na dan prihoda ali v primeru neprihoda zaračunamo 100 % celotnega zneska bivanja. Rezervacijo je možno odpovedati samo v pisni obliki.

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

      KAMP LANTERNA POREČ2KAMP LANTERNA POREČ1kamp lanterna poreč 

venus

venusVenus-dječja-soba1Venus spalnca

    venus-kuhinja4     venus-kupatilo4

šotor

Šatori-pogled-s-ceste61-Celozaslonski zajem 18.6.2019 70251

premium hiška

bty

bty

bty

bdr

bty

bty

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.