00 386 41 733 302

Kamp Arena Stupice – Premantura se nahaja cca 12 km južneje od Pule v smeri Premanture, od katere je sam kamp oddaljen slab kilometer. Nahaja se v borovem gozdu v bližini rta Kamenjak, ki je tudi najjužnejši del Istre. Ker se lega kampa dokaj hitro spušča s hriba proti morju, so tudi parcele nekoliko bolj strme.

Kamp Arena Stupice omogoča kampiranja na 1.000 parcelah in najem 110 mobilnih hišic, tako da lahko skupno sprejme do 3.000 gostov.

Kamp ima večino parcel urejenih v dobri senci borovcev, zaradi nagnjenega terena pa so parcele pri morju in v osrednjem delu bolj strme. Več ravnih parcel je v gornjem delu kampa. Parcele so opremljene z elektriko, kamp ima tudi novo recepcijo.

V kampu je nekaj sanitarnih objektov že prenovljenih, za vse pa lahko rečemo, da so čista. Gostom je na voljo tudi pralnica perila, kemični wc, oskrbovalna postaja za avtodome, omogočajo pa tudi najem hladilnikov.

Plaža v kampu je delno prodnata delno kamnita, kamp pa je zelo priljubljen predvsem med lastniki avtodomov, ki lahko svoja vozila parkirajo na manjšem rtu, ki pa žal nima sence.

Od športnih objektov je v kampu urejeno igrišče za košarko, odbojko, asfaltno igrišče za tenis, mini golf, nogomet, deluje tudi zelo znana šola deskanja na vodi. Omogočajo tudi najem čolnov, SUP desk in kajakov, v morju je tudi napihljiv vodni park. V kampu imajo manjše otroško igrišče ter vsakodnevno animacijo. V kampu je tudi urejeno mesto za spuščanje čolnov v vodo ter privezi.

MH 4 – 5 OSEB PARK STRAN:

24 m2, max. 5 oseb, klimatizirano , SAT TV, dnevna soba s kavčem, opremljena kuhinja, 1 dvoposteljna soba in ena dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kopalnica s tušem, posteljnina in brisače vključene v ceno, terasa s panoramskim pogledom na morje ali gozdiček, parkirno mesto.Hiške so starejšega tipa in primerne za manj zahtevne goste.

cene 2021

1-Celozaslonski zajem 31.3.2021 114014

vključeno: najem, poraba vode, elektrike, plina, klima, posteljnina, brisače, končno čiščenje, turistična taksa

možno doplačilo v kampu:hišni ljubljenčki 12 eur/noč

prijava od 16 ure, odjava do 10 ure

 

 

mh stupice mh stupice5 mh stupice4 mh stupice3 mh stupice2 mh stupice1

arena stupice4 arena stupice3 arena stupice2 arena stupice1

storno stroški s strani gosta

do 20 dni pred odhodom brezplačna odpoved + 15 eur admin. stroški

20 dni do 1 dan pred odhodom se računajo 3 polne nočitve + 15 eur admin. stroški

1 dan ali no show 100% + 15 eur admin stroški.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.