00 386 41 733 302

NOVOSTI 2020

mini golf teren in multi-sport igrišče u kampu Lopari

-nove sanitarije u kampu Lopari

-brezplačni WI-FI Internet u kampu Rapoća in kampu Lopari

-nove mobilne hiške, Mediterranean Blue Village nova cona in Family Village cona v kampu Lopari

-nove parcele u kampu Lopari, tip Premium in Premium Mare

 

Družine, skupine prijateljev, otroci in mladi ter vsi, ki želijo svoje počitnice preživeti aktivno, prisrčno pozdravljamo v kamp Lopari. Kamp se nahaja med zgodovinskim mestecem Osorjem in ribiškim mestom Nerezine, tik ob morju in ob vznožju hriba Osoršćica.

Prostoren in dobro opremljen je idealen za počitnikovanje do 500 oseb v lastnih šotorih, prikolicah in kamperjih. Namestitev v kampu Lopari je možna na kampirnih mestih in parcelah, ki so razdeljene v četiri območja v neposredni bližini morja. Naravno je poraščen z mediteranskim rastlinjem, številni kamniti suhi zidovi pa ga delajo enkratnega in pristnega na celem Jadranu. Med sprehodom po kampu srečamo številna zelišča, drevje in rastline, ki rastejo na otoku, kar ustvarja občutek povezanosti z naravo in sprostitev v iskanju novih in nepozabnih motivov, doživetij in vonjev. Skrb za čistočo n ohranjanje naravnih lepot, ima svoje mesto v vsakem kotičku tega kampa. Posamezna kampirna mesta so skrita pod gostimi stebli črnike, od tam pa vodijo poti naravnost na kar 800 metrov dolgo prodnato plažo, od katere je en del ohranjen v njeni naravni obliki, drugi del pa je urejen in kot nalašč za otroke in njihovo brezskrbno igro. V kampu so dobrodošli hišni ljubimci, zato je manjši del plaže namenjen kopanju psov. Poleg kampa nudimo tudi namestitev v apartmajih in mobilnih hišica. Bližina tisočletnega Osorja, tradicionalnih Nerezin, njuna bogata kulturna in zgodovinska dediščina in pobočje lepega hriba Osoršćice, ponuja gostom možnost izbire med pobegom v zgodovino in aktivnim raziskovanjem narave.

sunny Village mobilne hišice

Značilnosti, 32 m2, 13 m2 terase, Največja kapaciteta: 4 odrasle osebe, 2 otroka, Spalnica z zakonsko posteljo, Otroška soba z 2 posteljama, Dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja ter zložljiva zofa za 2 osebi, Mikrovalovna pečica, Klimatska naprava, Satelitska TV, Dve kopalnici, Hišni ljubljenčki so dobrodošli (z doplačilom)

Central Village Superior Plus mobilne hišice

Značilnosti, 36 m2, 22 m2 terase, Največja kapaciteta: 4 odrasle osobe, 2 otroka, Spalnica z zakonsko posteljo, Otroška soba z 2 posteljama, Dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja ter zložljiva zofa za 2 osebi, Mikrovalovna pečica, Klimatska naprava, Satelitska TV, 2 kopalnici, Hišni ljubljenčki so dobrodošli (z doplačilom)

Central Village Superior mobilne hišice NEW 2020

Značilnosti, 32 m2, 24 m2 terase, Največja kapaciteta: 4 odrasle osebe, 1 otrok, Spalnica z zakonsko posteljo, Otroška soba z 2 posteljama, Dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja ter dodatna zofa za 1 osebo, Pomivalni stroj, Mikrovalovna pečica, Klimatska naprava, Satelitska TV, 2 kopalnici, Hišni ljubljenčki so dobrodošli (z doplačilom)

Mobilne hišice Surf Beach Village

Značilnosti, 38 m2, 26 m2 popolnoma nadkrite terase, Največja kapaciteta: 4 odrasle osebe, 2 otroka, Spalnica z zakonsko posteljo, Otroška soba z 2 posteljama, Dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja ter velika zofa, Pomivalni stroj, Mikrovalovna pečica, Klimatska naprava, Satelitska TV, 2 kopalnici, Hišni ljubljenčki so dobrodošli proti plačilu.

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČANJE

1-Celozaslonski zajem 5.1.2021 92224

Cena vključuje:

– najem mobilne hiške s klimo in Sat TV
– eno parkirno mesto na mobilno hišico
– poraba elektrike, vode
– animacija (od 15.06.-01.09.). – brezplačna animacija za otroke

Doplačila:

– končno čiščenje, posteljnina, brisače – obvezno – doplačilo 50 EUR,
– turistična taksa 1,5 EUR/dan/osebo (otroci 12-18 let 0,75 EUR) se plača na licu mesta,
– prijava bivanja 1,5 EUR/osebo,
– hišni ljubljenčki: 7 EUR/dan

menjava brisač in posteljnine 9 EUR/os

 

BBQ dovoljen na posebnem mestu

POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE:
FIRST MINUTE – 15% – za vse rezervacije do 31.1.2021 ne velja za Mobilne hišice Surf Beach Village tukaj je popust -10% za rezervacije do 31.1.2021

popusti veljajo ob minimalnem bivanju 7 nočitev

Minimalno bivanje – mobilne hišice:
2 noči

Dodatno:
*Prihodi so možni na vse dneve v tednu !

posebni pogoji odpovedi 2021

rezervacijo je možno odpovedati brezplačno najmanj 15 dni pred odhodom

PRIHOD PO 16 URI, ODHOD DO 10 URE

STORNO STROŠKI: DO 31 DNI PRED ODHODOM 20 EUR ADMINISTRATIVNI STROŠKI

od 30 do 16 dni pred odhodom 50%

OD 15 DNI DO DNEVA PRIHODA 100% STORNO STROŠKI
sunny village

sunny village loparisunny village lopari4 sunny village lopari3 sunny village lopari2 sunny village lopari1

 

central village superior plus

deluxe lopari losinj_kamp_lopari_mobilne_hiske_superior_plus1 losinj_kamp_lopari_mobilne_hiske_superior_plus mh deluxe lopari losinj_kamp_lopari_mobilne_hiske_superior_07 plus losinj_kamp_lopari_mobilne_hiske_superior_08 plus losinj_kamp_lopari_mobilne_hiske_superior_10 plus

 

 

 

central village superior new 2020

lopari superior new20207 lopari superior new 20203 lopari superior new 20202 lopari superior new 20201

surf willage 2020

surf willage lopari1surf village lopari9surf village lopari8 surfwillage lopari10 surfwillage lopari8 surfwillage lopari7

1-1-Celozaslonski zajem 27.7.2020 145126

 

slike so vzete iz spletne strani ponudnika / organizatorja, zato za njih ne odgovarjamo.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.