00 386 41 733 302

Valkanela sodi med največje kampe na zahodni obali Istre. Leži v zalivu med Funtano in Vrsarjem in je predvsem namenjen družinam, hkrati pa je primeren tudi za mladino in odrasle, ki jim je do športa, rekreacije in zabave. Kategoriziran je s tremi zvezdicami.

Parcele so velike in večinoma na ravninskem delu kampa, le nekaj jih je na terastem pobočju. Sprejmejo lahko do 6000 gostov. Plaža je dolga kar tri kilometre, njen najlepši del je prodnat zaliv, pripravili pa so tudi posebno plažo za mlajše otroke.

V kampu je veliko raznovrstne ponudbe, nekaj restavracij in barov, vodni park na morju in klub za mlade. Sanitarni objekti so prilagojeni tudi otrokom, v zadnjih letih pa so uredili še camper stop cono, namenjeno krajšim postankom avtodomarjev.

MOBILNE HIŠKE:

MODA: 34,4m2, do 6 oseb. Kuhinja in jedilni kot, 3 spalnice (ena z zakonsko posteljo, ena z ločenimi ležišči ter ena s pogradom), kopalnica (prha/WC). Dodatno: pomivalni stroj.

MODA PLUS: 34,4m2, nove 2016, do 6 oseb, 3 spalnice (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči, tretja z eno posteljo izpod katere se potegne še druga postelja), kopalnica (prha/WC), dodaten WC, kuhinja in jedilni kot, polpokrita lesena terasa s sedežno garnituro. Dodatno: pomivalni stroj, 2 ležalnika.

OD MORJA SO ODDALJENE CCA. 300-350 m

1-Celozaslonski zajem 11.3.2021 111656

 

VKLJUČENO:

najem, poraba vode, eketrike, plina, klima, 1 parkirno mesto

doplačilo: depozit 60 eur, taksa in prijava gosta se plača v kampu

OPOMBA GLEDE ČIŠČENJA: DOPLAČILO ZA KONČNO ČIŠČENJE 60 EUR NI OBVEZNO V KOLIKOR HIŠKO SAMI TEMELJITO OČISTITE

 

 

 VALKANELA VRSAR valkanela maistra2 valkanela maistra1 valkanela maistra valkanela standard maistra4 valkanela

 

MH MODA

ac-moda-mobile-9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MODA PLUS

MODA PLUS HIŠA ADRIATIC KAMP1 MODA PLUS HIŠA ADRIATIC KAMP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

storno stroški 2021 s strani potnika

do 20 dni pred prihodom 15 eur admin. stroškov

od 20 dni do 8 dni 20% + 15 eur admin. stroškov

od 8 dni 30% + 15 eur admin. stroškov

No show 100%

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.