00 386 41 733 302

Lega: sredi 12 ha borovega gozda, 15 min vožnje od izhoda Venturina na državni cesti SS1 in 13 km od mesta Piombino. Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v mestu San Vincenzo.

Plaža: peščena, 15 min hoje.

Ponudba kampa: 2 restavraciji, bar ter supermarket, trgovina s spominki. Vodni park z 3 otroškimi bazeni s tobogani, olimpijskim bazenom in predelom s hidromasažo, animacija, bankomat, izleti

Mobilna hiška Happy Premium/Plus 6+1 (29m2-32m2)  Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Klima je na voljo proti doplačilu. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje je prepovedano. Televizije ni.

Domače živali: psi do max. 15 kg dovoljeni ob predhodni potrditvi in doplačilu 5€/ dan in 20€ za končno čiščenje.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

 

1-Celozaslonski zajem 28.9.2020 124821

 

V ceno vključeno: najem za 4 osebe, poraba vode, elektrike, plina, 1 parkirno mesto.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: 5,6 in 7 oseba 5€/dan/osebo, klima 5€/dan, domače živali 5€/dan +20€ za končno čiščenje

POSTELJNIN IN BRISAČ NI.

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam od depozita trgajo od 40€ do 50€ (odvisno od tipa MH).

 

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

 

Slike so vzete iz spletne strani ponudnika zato zanje ne odgovarjamo. Slike so simbolične.

park-albatros-toskana2 park-albatros-toskana3 happy-premiumhappy premium3happy premium2happy premium5happy premium8

 

piscina-coperta park albatros camping-park-albatros spiaggia park albatros toscana candy-store park albatros toscana park albatros-1

HAPPY STANDARD7 happy standard1 happy standard8 happy standard9 happy standard10

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.