00 386 41 733 302

Lega: kamp Aranypart  Siófok se nahaja v predelu Siófok, 3 min od Blatnega jezera. Središče mesta, kjer sta železniška in avtobusna postaja, je oddaljeno 4 km.

Ponudba kampa: restavracija, otroško igrišče in igrišče za mini golf, brezplačno zasebno parkirišče, oprema za peko na žaru. Brezplačen brezžični internet je na voljo v predelu ob recepciji.

Mobilna hiška CLASSIC (24m2): starejša hiška je namenjena za do 5 odraslih oseb in enega otroka do 150 cm. Ima eno spalnico z zakonskim ležiščem in eno spalnico s tremi enojnimi ležišči. Kavč v dnevnem prostoru lahko spremenimo v dodatno ležišče. V kuhinji je  hladilnik z majhnim zamrzovalnikom. Štedilnik s 4 ploščami. Kopalnica je opremljena s tuš kabino, umivalnikom in WC-jem. Vsa okna so opremljena z mrežami proti komarjem. Zunaj je udobna vrtna garnitura z mizo, stoli, senčnikom in 2 ležalnika ali pokončnim stolom. Klima je na voljo ob doplačilu. Televizije ni. Kajenje v hiški ni dovoljeno.

Hiške so starejšega tipa in jih svetujemo nezahtevnim gostom.

KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

1-Celozaslonski zajem 27.9.2019 100038

 

V ceno je vključeno: najem, poraba vode, elektrike, plina, 1 parkirno mesto.

Obvezno doplačilo v kraju: turistična taksa. Možno doplačilo: klima 5€/dan,

Dodatno ob prihodu: obvezen je polog depozita v znesku 100€ (v gotovini) katerega vam, v koliko zapustite hiško nepoškodovano, vrnejo.

Posteljnina in brisače niso na voljo.

Končno čiščenje: hišico počistite sami ali vam trgajo od depozita  40 € .

POMEMBNO: IZBIRA LOKACIJE MOBILNE HIŠKE NI MOŽNA, ŽELJE GLEDE LOKACIJE HIŠKE SE POSREDUJEJO NAPREJ, NI PA NUJNO, DA BOJO UPOŠTEVANE. TOČNA LOKACIJA HIŠKE JE ZNANA ŠELE PO PRIHODU V KAMP.

Storno stroški

V kolikor je rezervacija odpovedana s strani potnika, je potrebno stornacijo poslati v pisni obliki na elektronski naslov: info@kreativnepoti.si.

Storno stroški:

do 60 dni pred prihodom 10%

od 59 do 30 dni pred prihodom 25%

od 29 dni do 9 dni pred prihodom 50 %

od 8 dni do 4 dni pred prihodom 75%

od 3 dni do dneva prihoda 100%

kamp-siofok-balaton1  kamp-siofok-balaton2  aranypart (2)kamp-siofok-balaton4  mh aqua-sole3mh aqua-sole2           celozaslonski-zajem-13-10-2016-120714-aqua-sole

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.