Mobilne hiške v Dalmaciji

Tudi v Dalmaciji se število mobilnih hišk povečuje.  Kampi, ki že imajo mobilne hiške jih ali prenavljajo ali pa dodajajo nove, da je na voljo še več prostora. Kampi, ki pa še niso imeli ponudbo mobilnih hišk pa se sedaj vedno bolj odločajo za ponudbo z mobilnimi hiškami. Torej je na Dalmaciji vedno več izbire glede z mobilnimi hiškami, kar pomeni, da se mesta ne zapolnijo tako hitro in, da je več izbire lokacije.

Ponudba mobilnih hišk v Dalmaciji

Izbira lokacije v Dalmaciji je zelo velika, na izbiro imate: Braško Polje, Biograd na Moru, Makarska Riviera, Murter, Orebić, Pakoštane, Primošten, Šibenik, Starigrad-Paklenica, Trogir, Vodice, Zadar. Priporočljivo je, da še pred sezono rezervirate datum saj je največje povpraševanje prav med sezono. Nekatere mobilne hiške so zasedene že nekaj mesecev prej, zato priporočamo, da si datum rezervirate že februarja. 

Izgled mobilnih hišk

Hišice so opremljene z Wifi povezavo, nekatere tudi z televizorjem in svojim parkirnim mestom.  Pred izbiro hiške si je priporočljivo prebrati kaj vse vsebuje hiška in se tudi glede tega odločati, če vam ustreza hiška ali ne. Hiške so po nekaterih kampih zelo blizu morja tudi do 50 m v bližini morja, torej lahko z lahkoto otroke pustite, da se hodijo sami kopati in ste še vedno blizu njih. Imate pa tudi prostor za avtomobil, ponekod tudi teraso in senco zaradi dreves, ki vas obdajajo.

Nekaj o Dalmaciji

Dalmacija je izjemno veliko območje, ki se deli na severno, srednjo in južno Dalmacijo. Za vsako območje so značilne dolge peščene ali kamnite plaže, ki so turistično dobro razvite. Je največje turistično območje Hrvaške, vodno območje zavzema 926 otokov in otočkov. V vseh delih Dalmacije vas čakajo zanimive kulturne znamenitosti ter čar ne raziskovane narave.


Slike mobilnih hišk v Dalmaciji