Menu
Košarica

Kreativne poti RSS Feed

Mobilne hiške na Madžarski Ko pomislimo na Madžarsko prej pomislimo na hotele, kot pa na mobilne hiške, ampak v zadnjih nekaj letih so mobilne hiške postale zelo popularne.  Mobilne hiške so najbolj popularne zraven Blatnega jezera, opremljene so z vsemi osnovnimi predmeti in napravami, ki jih potrebujete za vsakodnevna opravila. Veliko hišk ima terase, seveda pa so  nekatere tudi drugačne in nimajo terase. Razlikujejo se tudi po prostoru, naprimer modernejše hiške imajo več prostora in posledi..
Mobilne hiške v ItalijiItalija ponuja veliko izbiro mobilnih hišk blizu morja ali raznih bazenov. Ponudba je velika, od modernejših hišk z teraso in parkirnim prostorom, do standardnih hišk. Hiške so primerne za družine, ki želijo biti dokaj blizu atrakcijam in ostalim storitvam kot so naprimer trgovine, gostilne, bari, ipd. Najemite mobilno hiško v Italiji Ponudba m..
Mobilne hiške v SlovenijiČeprav v Sloveniji ni veliko mobilnih hišic jih imamo pa vendar vsaj nekaj. Sicer izbira ni velika, je pa dovolj za nekajdnevno bivanje blizu Čateža. Hiške so blizu atrakcij in drugih storitev. Lokacija je super za otroke, saj so vedno blizu, če se odločijo za kopanje.  V kampu so tudi razne druge atrakcije tako za otroke kot za odrasle. Najemite mobilno hiško v Sloveniji ..
Mobilne hiške v Kvarnerju Kvarner ima nekaj izjemnih lokacij za mobilne hiške. Ima tudi nekaj izjemnih mobilnih hišk po izgledu. Novejše hiške imajo moderen izgled kar privlači veliko ljudi. Seveda je nekaj hišk tudi starejših in cenejših kot moderne in nove.  Če se odločite za moderne hiške imate na izbiro dve vrsti mobilnih hišk, ene so enonadstropne druge pa so dvonadstropne. Dvonadstropne hiške imajo na strehi teraso, medtem ko jo imajo enonadstropne zraven hiške. Moderne hiške so opremljene..
Mobilne hiške v DalmacijiTudi v Dalmaciji se število mobilnih hišk povečuje.  Kampi, ki že imajo mobilne hiške jih ali prenavljajo ali pa dodajajo nove, da je na voljo še več prostora. Kampi, ki pa še niso imeli ponudbo mobilnih hišk pa se sedaj vedno bolj odločajo za ponudbo z mobilnimi hiškami. Torej je na Dalmaciji vedno več izbire glede z mobilnimi hiškami, kar pomeni, da se mesta ne zapolnijo tako hitro in, da je več izbire lokacije. ..
Mobilne hiške v Istri  Mobilne hiške so v Istri zadnjih nekaj let postale zelo popularne. Istra ima namreč veliko kampov, ki so jim bile dodane mobilne hiške.  Sedaj pa lahko mobilne hiške vidimo že skoraj v vsakem kampu. Na voljo je široke izbira mobilnih hišic, od modernih do standardnih. Lahko izbirate tudi večje ali manjše odvisno od tega koliko vas želi bivati v mobilni hiški. Tudi kampi so dobro opremljeni, blizu vas so trgovine, bari, restavracije in v nekaterih kampih tudi bazeni oziroma..
Individualno potovanje prilagodimo vašim željam in poskrbimo, da bo potovanje za vas zares oddih, saj za vse ostalo poskrbimo mi. Z veseljem vas poslušamo in vam svetujemo, saj imamo bogate izkušnje in znanja z organizacijo takšnih potovanj. Na vas je le, da s seboj vzamete potrebne dokumente in obilo dobre volje, mi pa vam zagotavljamo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja ter, da se boste s potovanja vrnili zadovoljni in polni novih vtisov. Individualno potovanje je morda celo prednost za tist..
Rezervacije hotelov, kampov in apartmajev po celem svetu. Oglejte si ponudbo in pridobite več informacij preko spodnje povezave. Preberi več..
Nizkocenovni skupinski prevoz. Fleksibilen čas odhoda, a vedno pravočasni. Možnost pobiranja na domu. Ugoden skupinski prevoz. Preberi več..
Zanesljivo je zanesljivo – tudi pri načrtovanju potovanja; s storitvama za odpoved in varovanje potovanja je vaša zaščita popolna. Preberi več..
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)