Mobilne hiške v Istri 

Mobilne hiške so v Istri zadnjih nekaj let postale zelo popularne. Istra ima namreč veliko kampov, ki so jim bile dodane mobilne hiške.  Sedaj pa lahko mobilne hiške vidimo že skoraj v vsakem kampu. Na voljo je široke izbira mobilnih hišic, od modernih do standardnih. Lahko izbirate tudi večje ali manjše odvisno od tega koliko vas želi bivati v mobilni hiški. Tudi kampi so dobro opremljeni, blizu vas so trgovine, bari, restavracije in v nekaterih kampih tudi bazeni oziroma več bazenov. Seveda je največja atrakcija morje, ki je tudi v bližini kampov, položaj hišk pa se razlikuje od kampa do kampa (glede na oddaljenost od morja). 

Ponudba mobilnih hišk v Istri

Za začetek si je najbolje izbrati mesto, ki vas zanima. Ponudba je zelo velika: Novigrad in okolica, Poreč, Rovinj, Umag, Pula, Bale in drugi. Istra je odličen kraj za najem zaradi tega kako blizu je. Zato se tudi splača iti za nekaj dni, tako da je primerna tudi za prvomajske praznike. Tudi cene za najem so pred sezono zelo ugodne. Ko se začne glavna sezona je ponudba zelo pestra posledično je tudi povpraševanje zelo pestro. Zato priporočamo, da hiško najamete nekaj mesecev prej, še posebej, če bi radi najeli hiško v juliju ali avgustu.

Izgled mobilnih hišk

Hišice imajo moderen izgled tako od zunaj kot znotraj. Opremljene so z internetno povezavo in televizorjem, hiške so v večini časa blizu morja ali bazenov tako, da vas le nekaj metrov loči od zabave. Opremljene so z vsemi osnovnimi predmeti in napravami za vsakodnevne potrebe.

Nekaj o Istri

Istra je polna tradicije starega Mediterana, tudi obala je zelo turistično razvita. Polotok obdaja bistro morje na kopnem pa je veliko različnega zelenja.  Dobra stvar Istre je tudi to, da nam je zelo blizu, le nekaj ur vožnje vas loči od čisto nove pokrajine katero je primerno obiskati v vsakem letnem času. Seveda je najboljše na oddih iti poleti, saj si rezervirate hiško in vedno ste blizu morja in drugih atrakcij. Pomladi in jeseni je najmanj priporočljivo oditi saj morje še nebo tako toplo za kopanje, druge lokacije pa bodo morda zaprte. Pozimi pa se odprejo wellnessi, redko sneži in zrak je veliko toplejši kot v Sloveniji, zato je priporočljivi odpotovati sem, če ne marate mraza in snega.


Slike mobilnih hišk v Istri