Mobilne hiške v Italiji

Italija ponuja veliko izbiro mobilnih hišk blizu morja ali raznih bazenov. Ponudba je velika, od modernejših hišk z teraso in parkirnim prostorom, do standardnih hišk. Hiške so primerne za družine, ki želijo biti dokaj blizu atrakcijam in ostalim storitvam kot so naprimer trgovine, gostilne, bari, ipd.

Ponudba mobilnih hišk v Italiji

Lokacij je kar nekaj naprimer: Caorle, Firenze, Gardsko jezero, Jesolo, Toskana. Najbolje je prej naročiti termin zaradi zasedenosti hišic. V nekaterih kampih niso samo bazeni, temveč tudi adrenalinski parki tako, da bodo otroci vedno imeli kaj za početi. Veliko kampov je zelo blizu morja, torej brez problema nesete vse potrebno na plažo brez dodatnih težav.

Izgled mobilnih hišk

Hišice so opremljene z vsemi osnovnimi predmeti, ki jih potrebujete za vsakodnevna opravila. Pri nekaterih hiškah ni televizorja, prav tako bodite pozorni na to, če kampi pustijo vstop z domačo živaljo. Večina hišk ima teraso nekatere pokrito nekatere ne in pa prostor za parkiranje avta.

Nekaj o Italiji

Italija zaseda celoten Apeninski polotok pod državo pa tudi spadata otoka Sicilija in Sardinija. Italija je zelo priljubljena za turiste tudi zaradi odličnih jedi, ki jih ponujajo in zaradi pomembnih zgodovinskih objektov, ki še dan danes stojijo. Možno si je ogledati veliko različnih lokacij in blizu njih najti prostor za prenočitev ali celo za večdnevno bivanje. Na ponudbo so hoteli, apartmaji in mobilne hiške po celi državi. Italija ne ponuja samo dejavnosti v poletnem času temveč tudi v zimskem, veliko turistov se odloči, da bo šlo smučati v Italijanske planine.


Slike mobilnih hišk v Italiji