Mobilne hiške v Kvarnerju 

Kvarner ima nekaj izjemnih lokacij za mobilne hiške. Ima tudi nekaj izjemnih mobilnih hišk po izgledu. Novejše hiške imajo moderen izgled kar privlači veliko ljudi. Seveda je nekaj hišk tudi starejših in cenejših kot moderne in nove.  Če se odločite za moderne hiške imate na izbiro dve vrsti mobilnih hišk, ene so enonadstropne druge pa so dvonadstropne. Dvonadstropne hiške imajo na strehi teraso, medtem ko jo imajo enonadstropne zraven hiške. Moderne hiške so opremljene z televizorjem in sedežno pred televizorjem, imajo tudi internetno povezavo in zasebno parkirišče. Standardne hiške pa ponujajo vse osnovne potrebščine za vsakodnevna opravila in nekaj plačljivih možnosti.

Ponudba mobilnih hišk v Kvarnerju 

Kraji v katerih so mobilne hiške: Cres, Krk, Lošinj, Novi Vinodolski, Lovran, Pag, Rab, Rabac. Torej izbira je ponovno velika in ne samo v lokacijah temveč tudi pri hiškah. Na izbiro so bolj moderne hiške in pa standardne hiške, ki se seveda nekoliko razlikujejo v cenah. V kolikor si izberete moderno hiško ali standardno so še vseeno vse atrakcije blizu vas. Vsak lahko najde hiško, ki ga najbolj pritegne. 

Izgled mobilnih hišk

Kot je omenjeno že prej so nekatere hišice bolj modernega izgleda in, če to ni za vas imamo tudi navadne klasične hišice.  Hišice seveda v večini vsebujejo internetno povezavo in televizor, za vroče dni pa tudi klimo. Nekatere hiške so v modernih barvnih kombinacijah, ki še bolj pritegnejo turiste. Zato je priporočljivo sploh, če hočete rezervirati moderno hiško, da jo rezervirate že par mesecev prej sploh, če nameravate rezervirati termin v glavni sezoni. 

Nekaj o Kvarnerju

Namestitve je možno najti na obali ali pa na najbolj popularnih otokih kot so: Pag, Lošinj ali Krk. Razne hišice ali apartmaje je možno najti le 100 m stran od morja. Ob kozarčku penine boste pozabili na čas ne glede na to v katerem delu ste in ali ste na terasi vaše mobilne hiške ali pa na terasi v gostilni. Kvarner ponuja tudi veliko dogodkov, ki se dogajajo ob določenih časih.


Slike mobilnih hišk v Kvarnerju