Mobilne hiške na Madžarski 

Ko pomislimo na Madžarsko prej pomislimo na hotele, kot pa na mobilne hiške, ampak v zadnjih nekaj letih so mobilne hiške postale zelo popularne.  Mobilne hiške so najbolj popularne zraven Blatnega jezera, opremljene so z vsemi osnovnimi predmeti in napravami, ki jih potrebujete za vsakodnevna opravila. Veliko hišk ima terase, seveda pa so  nekatere tudi drugačne in nimajo terase. Razlikujejo se tudi po prostoru, naprimer modernejše hiške imajo več prostora in posledično tudi več stanejo, starejše hiške pa imajo nekoliko manj prostora in zaradi tega stanejo manj. Ni pa vedno tako, da so modernejše hiške večje, obstaja nekaj primerov kjer so starejše hiške nekega modela večje kot modernejše.

Ponudba mobilnih hišk na Madžarski

Kot je omenjeno v zgornjem odstavku je večina hišic pri Blatnem jezeru. Blatno jezero je največje jezero v Evropi in je popularna turistična atrakcija, zato je logično, da se bo tam nahajalo veliko mobilnih hišk. V bližnjih kampih je zunanji bazen, bar, restavracija... Tudi do Blatnega jezera ni daleč, kampi so namreč postavljeni čisto blizu Blatnega jezera v katerem se je možno tudi kopati. Veliki plus je tudi to, da so kopališča lepo urejena in pripravljena na vsakodnevne goste. 

Izgled mobilnih hišk

Hišice imajo ponavadi dovolj prostora za vsaj 1 avtomobil, pri nekaterih pa je dovoljeno parkirati 2 avtomobila. Velikosti hišk so različne, od hišic za dve osebi do hišic za več oseb. Pri nekaterih hišicah je klimo potrebno doplačati, priporočljivo je, da preden rezervirate hiško dobro preberete kaj je vse potrebno doplačati in kaj je vključeno v ceno. V določenih kampih so hiške bolj skromne kot normalno, so pa tudi cenejše, ampak jih vseeno svetujemo manj zahtevnim gostom.

Nekaj o Madžarski

Madžarska je država z bogato tradicijo in značilna zaradi pekoče hrane. Prestolnica je prav tako osupljiva lokacija za potovanje in za ogled. Že v samem središču je mnogo stvari za početi naprimer izlet z ladjico po reki. Tudi možnosti prenočitve ali nekajdnevnega bivanja so velike. Na izbiro imate luksuzne hotele, mobilne hiške, apartmaje in še več drugih.


Slike mobilnih hišk na Madžarski