Mobilne hiške v Sloveniji

Čeprav v Sloveniji ni veliko mobilnih hišic jih imamo pa vendar vsaj nekaj. Sicer izbira ni velika, je pa dovolj za nekajdnevno bivanje blizu Čateža. Hiške so blizu atrakcij in drugih storitev. Lokacija je super za otroke, saj so vedno blizu, če se odločijo za kopanje.  V kampu so tudi razne druge atrakcije tako za otroke kot za odrasle.

Ponudba mobilnih hišk v Sloveniji

Hišice se nekoliko razlikujejo samo v prostoru, skupnega imajo pa kar nekaj. Ponujajo parkirni prostor za avto, dostop do interneta in druge pomembne storitve. Za termin si lahko izberete zimski termin ali poletni, ampak je spet priporočljivo rezervirati termin nekoliko pred sezono saj je povpraševanje visoko.

Izgled mobilnih hišk

Hiške so preproste in nudijo vse kaj je potrebno za dnevno potrebo. Tudi televizorja ni, klima pa je dostopna samo po doplačilu. Ponujajo pa teraso pred hiško, ki je dovolj velika za mizo in stole.

Nekaj o Sloveniji

Slovenijo poznamo najbolje kot njeni prebivalci. Imamo veliko dobrih jedi, lokacij in hotelov ali apartmajev. Zanimiva stvar Slovenije je, da je možno priti iz goratih predelov in dolin v območje morja v le nekaj urah vožnje. Povsod po Sloveniji je možno najti nekaj novega za delati ali za ogledati, prav tako je možno samo v nekaj dneh obiskati vse zanimive lokacije.


Slike mobilnih hišk v Sloveniji