Individualno potovanje prilagodimo vašim željam in poskrbimo, da bo potovanje za vas zares oddih, saj za vse ostalo poskrbimo mi.

Z veseljem vas poslušamo in vam svetujemo, saj imamo bogate izkušnje in znanja z organizacijo takšnih potovanj. Na vas je le, da s seboj vzamete potrebne dokumente in obilo dobre volje, mi pa vam zagotavljamo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja ter, da se boste s potovanja vrnili zadovoljni in polni novih vtisov.

Individualno potovanje je morda celo prednost za tiste, ki govorite ali vsaj razumete angleško, nemško ali italijansko. Potovanja so prilagojena samo vam. Na potovanju se lokalni vodniki držijo zastavljenega programa, vendar, ker ste samo vi, ga lahko po želji in v okviru možnosti tudi spreminjate. Za fotografiranje si lahko vzamete toliko časa, koliko želite. Kosilo je v restavraciji, ki jo izberete sami in ob uri, ki jo želite vi. Obisk zanimivih tržnic se lahko zavleče. Obisk pri domačinih – le  kako lahko boljše spoznamo tujo deželo?

Še veliko je prednosti, ki vam bi jih lahko naštevali. Zato, POKLIČITE NAS in skupaj bomo oblikovali primerno potovanje, tako glede samega potovanja, kot s finančne plati.

Vsa skupinska potovanja vam lahko uredimo tudi individualno z lokalnim angleško, nemško ali italijansko govorečim vodnikom. Najmanjše število potnikov za individualno potovanje pa je le 1!

Za vse informacije nas pokličite na telefon 041733302 ali nam pošljite mail na [email protected].

Obljubljamo, da se bomo potrudili pri organizaciji potovanj, vam ponudili najnižjo možno ceno in vam odgovorili v najkrajšem času.

Vabljeni v deželo Čarobnih potovanj – vabljeni k nam!