Menu
Košarica
Svetovni popotniki
Svetovni popotniki
Svetovni popotniki
Svetovni popotniki

Svetovni popotniki RSS Feed

Turistična agencija Kreativne poti ne nudi le bivanja v mobilnih hiškah. S svojo izvrstno ponudbo vas bodo popeljali na sanjska letovanja in izlete po številnih lokacijah celega sveta. Govorimo o večdnevnih nepozabnih izkušnjah, ki vključujejo oglede znamenitosti, spoznavanja kulinaričnih dobrot in kulture. Izbirate lahko med številnimi lokacijami kot so Uganda, Iran, Etiopija, Tajska, Šri Lanka, Kitajska, Japonska, Indonezija, Vietnam in še mnoge druge sanjske lokacije.


1.DAN: LETALO – DUBAJ  Zjutraj se dobimo na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, od koder poletimo v Istanbul. Popoldan nadaljujemo polet v Dubaj z letalsko družbo Turkish airlines. Obroki in pijača v letalu.2.DAN: DUBAJ – OGLED MESTA (z)  Zgodaj zjutraj pristanemo v Dubaju. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela. Namestitev in nočitev. Po poznem zajtrku se bomo odpeljali na ogled mesta. Obiskali bomo tradicionalni in moderni Dubaj. Pot nas bo vodila v najstarejši del mest..
1.DAN: LETALO Odhod iz bližnjega letališča proti Panami. Obroki in pijača v letalu. V glavnem mestu Paname pristanete v popoldanskih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz proti hotelu v centru mesta. Namestitev in nočitev.2.DAN: PANAMA CITY Zajtrk in prosto. Nočitev.ZA DOPLAČILO PRIPOROČAMO POLDNEVNI OGLED PANAMA CITYJA (cca. 4 ure) – vodenje v angleškem jeziku:Ogled Panamskega prekopa in obisk muzeja ter obisk Amador Causeway; treh otočkov pred vhodom v kanal na pacifiški strani, o..
1.DAN: LETALO Polet iz enega bližnjih letališč v Ugando. Obroki in pijača v letalu.2.DAN: ENTEBEE – MABIRA FOREST – IZVIR NILA V JINJI – KAMPALA V jutranjih urah pristanemo v Entebbu. Po opravljenih carinskih formalnostih se bomo odpeljali do Mabira foresta, ki je znan predvsem kot raj za opazovanje ptic. Po prijetnem sprehodu po tem gozdu sledi vožnja do izvira reke Nil v Jinji. Prevoz v Kampalo, glavno mesto Ugande. Namestitev in nočitev.3.DAN: NARODNI PARK LAKE MBURO Ta dan bomo pričeli naše ..
1.DAN: LETALO Odhod iz enega bližnjih letališč v Nairobi. Obroki in pijača v letalu.2.DAN: NAIROBI – ARUSHA (TANZANIJA) Ob zgodnjih jutranjih urah pristanemo v Nairobiju. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela, namestitev in nočitev. Po zajtrku bomo prečkali tanzanijsko mejo in se odpeljali do Arushe. Prevoz do lodga, kjer se bomo srečali z vodnikom, ki bo pregledal našo trekking opremo. Ob prijetnem klepetu se bomo pogovorili o kasnejšem vzponu. Nočitev.3.DAN: ARUSHA – NAR..
1.DAN: LETALO  Polet iz bližnjega letališča proti Colombu. Obroki in pijača na letalu.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: COLOMBO (v) V glavnem mestu Šri Lanke pristanemo v dopoldanskih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz proti hotelu. Namestitev, prosto, večerja in nočitev.Za doplačilo priporočamo ogled COLOMBAPo krajšem počitku bomo pričeli z ogledom mesta, ki v zadnjem času hitro spreminja svojo podobo. Stare zgradbe so zamenjali visoki nebotič..
1.DAN: LETALO Odhod iz enega bližnjih letališč v Bangkok. Obroki in pijača v letalu.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: BANGKOK V popoldanskih urah pristanemo v Bangkoku, tajski prestolnici, gospodarski Meki, mestu polnem nasprotij. Tu sklepajo posle in ustvarjajo politiko, sem se stikajo niti cvetoče trgovine z mamili in prostitucijo, tu se v razkošni arhitekturi bohotijo čudovite stavbe, nedaleč proč ob reki Chao Phraya pa trohnijo kolišča najrevnejših. Po opravljen..
1.DAN: LETALO  Odhod iz enega bližnjih letališč in polet proti Addis Ababi.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: ADDIS ABABA (z)  Pristanek v Addis Ababi, glavnem mestu Etiopije v zgodnjih jutranjih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela, namestitev in nočitev. Etiopija ali Abesinija, kakršno je njeno staro udomačeno ime, je edinstvena dežela s slikovito pokrajino in neizmerno prijaznimi ljudmi. Obkrožena je z večinoma muslimanskimi narodi, k..
1.DAN: LETALO Odhod iz enega bližnjih letališč v Jakarto ter nato polet na Bali.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: BALI  Prevoz do hotela, namestitev in nočitev.3.DAN: MAUMERE (OTOK FLORES) – PLAŽA KOKA – JOPU  –  MONI (z) Zajtrk. Prevoz na letališče, od koder poletimo v mesto Maumere, ki leži na vzhodnem delu otoka Flores. Sledi vožnja proti odročni vasici Moni. Med potjo se bomo ustavili na beli peščeni plaži Koka, kjer se bomo lahko prvič na našem potovanju okopal..
1.DAN: LETALO Odhod iz Dunaja preko Amana v Bangkok. Obroki in pijača v letalu.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz do letališča.2.DAN: BANGKOK – YANGOON Prihod v Bangkok, od koder poletimo v Yangoon. Prevoz do hotela, namestitev, prosto in nočitev.3.DAN: YANGOON Po zajtrku bomo pričeli z ogledi Yangoona, največjega in nekoč glavnega mesta Myanmara. Odločitev za premik sedeža vlade iz Yangoona v okoli 300 kilometrov oddaljeno, severno ležeče mesto Naypyidaw so sprejeli novembra leta 2005 ..
1.DAN: LETALO Odhod iz enega bližnjih letališč v Tokio.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: TOKIO Prihod v Tokio, najbolj poseljeno metropolo na svetu. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz z vlakom do hotela. Namestitev, možnost samostojnega raziskovanja in nočitev.3.DAN: TOKIO Zgodaj zjutraj bomo obiskali največjo ribjo tržnico na svetu, Toyosu market. Če bomo imeli srečo, se bomo udeležili dražbe tun. Sprehodili se bomo po ogromnih halah in se čudili, k..
1.DAN: LETALO Polet iz enega bližnjih letališč proti Pekingu. Obroki in pijača na letalu.Za doplačilo bo organiziran povratni prevoz na letališče.2.DAN: PEKING V popoldanskih urah pristanemo v Pekingu, glavnem mestu Kitajske. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela. Namestitev, prosto in nočitev.3.DAN: PEKING Zajtrk, prosto in nočitev.ZA DOPLAČILO PRIPOROČAMO VODEN IZLET NA OGLED VELIKEGA KITAJSKEGA ZIDU:Po zajtrku se bomo odpeljali do Velikega kitajskega zidu in se po njem ..
Individualno potovanje prilagodimo vašim željam in poskrbimo, da bo potovanje za vas zares oddih, saj za vse ostalo poskrbimo mi. Z veseljem vas poslušamo in vam svetujemo, saj imamo bogate izkušnje in znanja z organizacijo takšnih potovanj. Na vas je le, da s seboj vzamete potrebne dokumente in obilo dobre volje, mi pa vam zagotavljamo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja ter, da se boste s potovanja vrnili zadovoljni in polni novih vtisov. Individualno potovanje je morda celo prednost za tist..
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)